Dramateket     - Teatermanus for barn og ungdom
 
Om Dramateket
 
Målet med Dramateket er at det skal være et sted man finner nyskrevne skuespill for barn og ungdom, som barne- og ungdomsteatergrupper kan sette opp.
 
Manusforfatter, teaterinstruktør og skuespiller Ingunn Andreassen står bak Dramateket. Hun er spesielt opptatt av at alle barn og ungdom som holder på med teater skal få gode og spennende roller å bryne seg på. Ingen skal ende opp med en liten "statist" rolle. 

Alle stykkene du finner på Dramateket er skrevet av Ingunn Andreassen. To av stykkene har hun skrevet med Kjersti Bryhn.
 
Om Ingunn Andreassen
 
Ingunn Andreassen har skrevet for teater, radio og film.  
 
Hun har blant annet skrevet hørespillserien "Alt for Daniel" (NRK Radioteatret) som vant førstepris i den internasjonale konkurransen Prix Ex Aequo Children's and Youth Radio Drama (2008). 
 
Hun har vunnet førstepris i Norsk teaterråds manuskonkurranse med skuespillet "Den triste kongen" (2006) og kortfilmmanus konkurransen ÅtteKorte med manuset "Turbo XZ 2000" (2007).
 
Hun har hatt regi for en rekke teaterstykker for barn og ungdom.
 
Ingunn begynte å skrive teaterstykker for barne- og ungdomsteatergrupper etter at hun frustrert måtte sette opp et stykke der barna måtte spille snakkende trær og trestubber!
 
Ingunn Andreassen er medlem av Dramatikerforbundet, og jobber til daglig som teaterinstruktør og manusforfatter. 
 
Copyright © Dramateket